Omgeving

Genieten van Berkel en Rodenrijs

De locatie van Theetuin Bij Rina is een mooi start-, eind- of tussenpunt voor een wandeling of fietstocht door het Groene Hart. De theetuin ligt op de fiets- en wandelroutes van De Groenzoom. Fietsers en wandelaars maken vooral in het zomerseizoen veelvuldig gebruik van deze route. Het boerenlandschap met uitgestrekte landerijen, afgewisseld met sloten en plassen is een bijzonder natuurgebied in Nederland.

Nabij de theetuin liggen de Ackerdijksche Plassen en om de hoek aan de Oude Bovendijk de belevenisboerderij van stadsherder Martin Oosthoek. Mensen fietsen en lopen langs en zien de tuin liggen. In de riante bloementuin zijn verschillende plekjes waar de gasten kunnen genieten van de rust en in alle ruimte uitkijken op deze boerenomgeving. Onder het genot van koffie of thee met eigengemaakt gebak is het dan ook heerlijk vertoeven in de tuin. En bij het opstappen met een paar zelfgebakken koeken weer heen gaan.

Theetuin Bij Rina is daarnaast ook een leuke plek om je verjaardag te vieren of met vriendinnen lekker bij te kletsen. Bij mooi weer zit je heerlijk in de tuin en bij minder mooi weer geniet je in het sfeervolle rode theehuis van zelfgebakken lekkernijen. Daarbij ligt Theetuin Bij Rina centraal in het land en is gemakkelijk bereikbaar.

Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS
Tales on Fire - Fire CMS